Koulutuksessa perehdytään eläinlääkärin avustajan, valjakkotarkkailijan, varikkoalueen valvojan, lähdönjärjestäjän sekä sisäänkirjoituksen sihteerin työtehtäviin. Koulutuksen jälkeen varikkoalueen henkilöstöllä on hyvä kuva toimihenkilöiden tehtäväkokonaisuudesta ja jokainen osaa tarvittaessa toimia erilaisissa tehtävissä sekä osaltaan neuvoa asiakkaita ravitapahtumassa. Koulutuksessa perehdytään mm. Raviurheilun vastuullisuusohjelmaan ja Hevosen hyvinvointitarkastus, suun tutkimus sekä hevosen tunnistaminen sekä näytteenottotapahtuma käydään läpi koulutusvideoiden kautta.

Koulutus on avoin kaikille kirjautuneille käyttäjille. Huomioithan, että toimihenkilöinä voi toimia vain yli 18-vuotiaana!

Vastuullinen raviurheilija -koulutus on suunnattu jokaiselle raviurheilun parissa toimivalle. Koulutuksessa perehdytään muun muassa ravikilpailutoimintaan, raviurheilun ja hevoskasvatuksen strategiaan sekä Suomen Hippoksen vastuullisuusohjelmaan. Koulutuksessa opetellaan ja kerrataan vuosittain Ravikilpailusäännöt ja niihin liittyvät ohjeistukset, tutustutaan varusteisiin ja hevosen hyvinvointiohjelmaan. Koulutus ei tähtää lisenssin hankkimiseen, vaan tarjoaa tietoa ja kertausta.

Koulutus on avoin kaikille kirjautuneille käyttäjille.


Vastuuvalmentajakoulutus on suunnattu jokaiselle yli 18-vuotiaalle raviurheilun parissa toimivalle hevosen vastuuvalmentajaksi aikovalle. Koulutuksessa perehdytään muun muassa ravikilpailutoimintaan, raviurheilun ja hevoskasvatuksen strategiaan sekä Suomen Hippoksen vastuullisuusohjelmaan. Kurssilla opetellaan ja kerrataan vuosittain Ravikilpailusäännöt ja niihin liittyvät ohjeistukset, tutustutaan varusteisiin ja hevosen hyvinvointiohjelmaan.

Koulutus on avoin kaikille kirjautuneille käyttäjille. Huomioithan, että vastuuvalmentajaoikeudet voi saada vain yli 18-vuotiaat!Et ole yksin -koulutus on suunnattu jokaiselle raviurheilun parissa toimivalle. Koulutusmateriaali perustuu Väestöliiton Et ole yksin -palvelun asiantuntija Pauliina Liuksen pitämään livekoulutukseen toukokuussa 2022. Koulutuksessa mietitään, mitä häirintä on ja miten se vaikuttaa ihmisiin. Puhutaan myös ennaltaehkäisystä ja häirintään puuttumisesta. Meillä jokaisella on velvollisuus huolehtia, että kaikilla on kiva ympäristö tehdä töitä ja harrastaa!

Koulutus on avoin kaikille kirjautuneille käyttäjille.

Montén ABC -tutustumiskurssilla pääset tutustumaan montéen lajina sekä lajin historiaan. Montéssa ohjastaja istuu hevosen selässä kärryjen sijaan. Kurssilla on perustietoa myös montéhevosen opettamisesta ja treenaamisesta sekä montéssa tarvittavista varusteista.

Kurssi on avoin kaikille käyttäjille (myös ilman kirjautumista).